Partners

 

 

asl roma2 logo

 

Di Liegro Logo

 

logo belga

Odsjek za mentalno zdravlje unutar rimske lokalne zdravstvene jedinice agencija je odgovorna za planiranje, koordiniranje i provedbu intervencija u svrhu zaštite mentalnog zravlja odraslih.

http://www.aslroma2.it/

Međunarodna zaklada don Luigi di Liegro osnovana je 1999. u svrhu sprječavanja i otklanjanja svih oblika društvene isključenosti i siromaštva. Zaklada djeluje na nadoknađivanju manjkavih i izgubljenih ljudskih odnosa, kako bi ponovno izgradila sveze solidarnosti i međusobnog pomaganja.

www.fondazionediliegro.it

Belgijska nevladina udruga Pegode ima bogato praktično iskustvo kao aktivni partner u razvoju uključivog društva i u radu na strogo povezanim projektima fokusiranim na stambeno zbrinjavanje. Umreženi i u suradnji s raznim lokalnim tijelima, članovi udruge pružaju individualiziranu pomoć osobama s invaliditetom u zajednici.

https://pegode.be/

 

PEPSAEE Logo

 

UnivPsycHosp Vrapče

 

meh logo

Grčki savez za psihosocijalnu rehabilitaciju i radnu integraciju (PEPSAEE) udruga je osnovana 1997., djeluje znanstveno, nevladino i neprofitno. Specijalizirana je za potporu, koordiniranje i osnaživanje rehabilitacije osoba s duševnim smetnjama, uključujući i pomoć pri povratku na radno mjesto.

www.pepsaee.gr

Na Zavodu za socijalnu psihijatriju Klinike za psihijatriju Vrapče, vodećoj hrvatskoj ustanovi u liječenju i rehabilitaciji osoba s duševnim smetnjama, provodi se niz socioterapijskih i radno terapijskih aktivnosti, u sklopu programa dnevne bolnice. Zavod surađuje s udrugama pacijenata i organizacijama koje pomažu svojim korisnicima u zajedinici, te tijelima zaduženim za stambeno zbrinjavanje.

www.bolnica-vrapce.hr

(MEH) je etabilirana britanska udruga koja dugo godina provodi niz programa na polju uključivanja u društvo, ključni je dionik i utjecajno tijelo zagovaranja na tom polju. MEH je usredotočena na uključivanje u društvo osoba u teškom društvenom položaju, razvijajući u partnerstvima projekte zapošljavanja, obrazovanja i samozapošljavanja, koristeći metode za obrazovanje odraslih.

www.expandinghorizons.co.uk

 

Share the Video
to support the project


follow us on the HERO housing you tube channel

FREE E-BOOK

Stambeno zbrinjavanje i mentalno zdravlje


 opuscolo-CRO.jpg 

 

Subscribe HERO Housing newsletter


newsletter

Receive our news letter on project progress