HERO 2nd NewsletterAlle leden van Hero's partnerschap zijn erg trots om u het eBook voor te stellen

 

opuscolo BELG

 

 

Het eBook is een bijdrage aan de verspreiding van de ervaringen en ideeën van het team over huisvesting voor mensen die geconfronteerd werden met ernstige psychische problemen. 

Het partnerschap is opgebouwd uit zes organisaties uit 5 EU-landen, onder leiding van de ASL ROMA 2; het is een concretisering van het Europees actieplan voor geestelijke gezondheidszorg 2010-2020.

In het afgelopen jaar werden 65 internationale papers geselecteerd en doorgnomen en werden 25 focusgroepen uitgevoerd met als doel de realisatie van een tool kit van kwaliteit ‘s indicatoren. Dit eBook is nu klaar.

Het eBook is de eerste stap van HERO, het Europese project van drie jaar, voor de verbetering van huisvesting ‘s trajecten op het gebied van geestelijke gezondheid.

De beoogde lezerspubliek zijn de lokale actoren uit gemeenschappen waar huisvesting actief is of kan worden geactiveerd, geïnteresseerd in de niet-formeel en informeel validatie van leerprocessen: maatschappelijk middenveld, vrijwilligers, professionals, gebruikers en gezinnen.

2ndNews.jpg

 

Het eBook heeft tot doel het helpen van lokale gemeenschappen bij het gebruik van huisvesting ‘s indicatoren ter verbetering van de huisvesting ‘s projecten.

We staan open voor elke vorm van feedback van u, om de kwaliteit van huisvesting ‘s projecten met betrekking tot geestelijke gezondheid te verbeteren.

U kunt het eBook gratis downloaden op www.housing-project.eu, in elke taal van de partners'.

  

  

For more information: 

 The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

 

2017 Hero housing - All right reserved -

Information on the processing of personal data. You are receiving this newsletter because you are subscribed to the website Hero or you have asked for information about our services. The data required to send this message will be used only for this purpose

 

 

Share the Video
to support the project


follow us on the HERO housing you tube channel

FREE E-BOOK
Huisvesting en geestelijke gezondheid


opuscolo-BELG.jpg 

Subscribe HERO Housing newsletter


newsletter

Receive our news letter on project progress